Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Orvosokkal és más intelligens...

Orvosokkal és más intelligens férfiakkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 23:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A főnökömnek én is ezt mondom, de nem sokkal nagyobb fizuból bőven jól megélek, mire megy el neked annyi pénz, ha megkérdezhetem?
2013. okt. 13. 00:35
 32/37 A kérdező kommentje:
Hát én meg örülnék,hogyha 320körül keresnék. Az pedig szerintem már jó pénz. Nem az mondom, hogy az az összeg hű de jó , amit kapok, de nem is panaszkodom, hiszen rengeteg ismerösöm van akik 65ezerért dolgoznak havonta és sokkal idősebbek mint én. Amugy nem egészen a korosztályomba keresek de , azért 5 évnél idösebb tőlem ne legyen, mert nem biztos, hogy azzal már kijönnék...
2013. okt. 13. 00:36
 33/37 anonim ***** válasza:
Azért kicsit buta vagy, hogy azért akarsz orvosokkal ismerkedni, mert ők biztos kevésbé fognak kihasználni. Szerintem akárhány éves vagy, nem való neked komoly kapcsolat. Kicsit lelkileg és gondolkodásilag érned kellene még. Valószínűleg azért használnak ki a pasik, mert látszik rajtad, hogy egy butuska kislány vagy.
2013. okt. 13. 00:42
 34/37 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok buta!
2013. okt. 13. 00:44
 35/37 anonim ***** válasza:

Hát nem vagyok éppen orvos, meg nem is keresek havi 300-at, tekintettel arra, hogy most fejezem be a sulit, bár intelligensnek tartanak. Viszont az ziher, hogy veled nem igazán jönnék össze...

25/F

2013. okt. 13. 07:05
 36/37 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem vagy buta, kérdező. Akkor meg miért beszélsz ilyen butaságokat? :)
2013. okt. 13. 13:13
 37/37 anonim ***** válasza:
"Egyáltalán nem vagyok buta!" Tudom, látjuk! :-)
2013. okt. 13. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!