Itt mindenki ismerkedni szeretne. Járt már szerencsével valaki?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 22:31
31/50 anonim válasza:
Taps taps és taaaaps !!! Cult :-*
32/50 anonim válasza:
Cult a szüzsrác végre becsajozott hahahaha
33/50 anonim válasza:
Kicsit sem süt az irigység a szavaidból :) Nem is ismered, szóval szerintem csitulj.
34/50 A kérdező kommentje:
24-es ha mostanra lett szerelem a vége, akkor miért szenvedsz, vagy valamit félreértelmeztem?
2013. okt. 11. 23:11
35/50 anonim válasza:
Azért, mert hiába alakult ki, ha nem lehetünk együtt. Nem szeretném hosszasan kifejteni, de közbeszól család, munka, meg még jó pár dolog... a távolságról már nem is beszélve. Már jó párszor átlett beszélve, de nem sikerült soha se megoldást találni a helyzetre. 24-es
36/50 anonim válasza:
34. Gondolom egyoldalú a dolog, vagy valamiért nem tudnak találkozni. Vagy valamelyikőjük még meg is halt.
Tényleg nem tudtál kitalálni olyan esetet, amikor szenvedhet?
37/50 anonim válasza:
Naiva köszi :)
Ez jó :D
Érdekes,nem az én fejem montírozták a "40 éves szűz" c. film képére :D
De amúgy persze,csakis! :D
38/50 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sajnálom 24-es, azért szoritok, hogy sikerüljön áthidalni ezeket az akadályokat. Tudod a mondás is úgy tartja, hogy a remény hal meg utoljára.
2013. okt. 11. 23:18
40/50 anonim válasza:
Cult, mutass nekünk egy képet a hölgyről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!