Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy is van ez?

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

addig az összes lány akit ismerek, azt mondta nem szeretik ha egy srác bukó velük, azt szeretik ha kedves, aranyos stb.. akkor miért mindig azokkal jönnek össze akik a bunkók.. nem értem. ti hogy vagytok ezzel? lehet a lányok csak azt mondják, hogy szeretik az aranyos fiúkat, közbe meg a bunkó macsó kell..

köszi a választ 16F

2013. okt. 11. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Én bevallom neked, jobban szeretem a kedvesen bunkó srácokat. :)
2013. okt. 11. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Princess_of_the_Moon: mióta van net a zárt osztályon, haver?
2013. okt. 11. 16:41
 3/9 A kérdező kommentje:
milyen az a kedvesen bunkó?XD
2013. okt. 11. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű a magyarázat!!

Az "aranyos, kedves" fiúk azért kapják ezeket a jelzőket mert kedvelik DE azért vannak a bunkókkal mert a bunkóknak nagy önbizalmuk van, határozottak és őket nem tudják irányítani.. És a kedves, aranyos srácokat tudják.. Viszont 1 nőnek sem kell 1 papucs pasi aki lesi minden kívánságát...

A bunkó jelzővel ellátott srác nem hagyja hogy a nő kedvére irányítsa és ez az amit fontosnak tartanak a lányok!! (Ha kell ebben a témában hasonló válasz írj privátot..) :D

17/F

2013. okt. 11. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:

A bunkó vagány srácok valljuk be tökösök. És imponáló, ha egy fiú vakmerő. Legalább is engem ez fog meg az ilyen rossz fiúkban. De hosszú távon a kedves jófiúkat jobban szeretem. Mert ők tisztelettudók (félreértés ne essék olyan kedves és udvarias punkokat és rockereket ismerek, hogy sokan megdöbbennétek! néha udvariasabbak mint bárki akit ismerek)Nagyon ritka, hogy a bunkó macsóknak hosszú távú kapcsolatuk legyen. Vagy, ha van is az hasonló vérmérsékletű lánnyal marad meg.

Kamasz korban meg a rendes fiúk nem annyira kelendők sajnos. Várj 2-3 éves és meglátod sok lányt zavarba fogsz hozni ;) Csak meg kell várni. És tudom nehéz és rossz, de meg lehet csinálni. Én is megvártam és 19 évesen kezdtem el pasizni. És most 21 éves vagyok, a 3. kapcsolatomnál tartok, és a fiúk normálisabbak valahogy. Bár lehet csak én találkoztam ilyen emberekkel!

21N

2013. okt. 11. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Wifi már mindenhol elérhető :)

Nálam azt jelenti a kedvesen bunkó srác, hogy finoman oltja a másikat, de ugyanakkor szépeket is mond neki. Azaz egyik felével elvesz, másikkal meg ad.

2013. okt. 11. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:

elég, már ezekből...

Kuss!! sztereotípiák tömkelegét hordjátok ide össze.

Abban a korban vagy amikor ez a dolog amit írtál, a leginkább kibukik ---> az a kor ami meghatározza a továbbiakban való személyiségfejlődést, nos a pasizás csajozás leghamarabb a "keménymagban" indul meg, mondhatni a felkapott nagyon "social" rétegben, itt találhatóak meg a helyes fiúk/szép lányok általában, akik szórakoztatják egymást, energiavámpírok, és általában nincs szükségük gondolkodásra, mert csak egymásnak élnek, mindig azzal foglalkoznak hogy mit gondolnak mások, hogy hogyan mutassanak fasza képet magukról, legyen ez akár egy elcséplésig hajtogatott kis szöveg, poén, és a többi stb.

Mivel ezek állandóan kapják a külső ingereket, és amikor egyedül vannak igazából akkor se, mert tolják a chatet facebookon. Nos ezek azok akik nem szenvednek önbizalomhiányban, és mit ne mondjak, jól mutatkoznak, színes egyéniségnek TŰNNEK. És mi számít elsősorban??

Amit látsz! És akkor most próbáld elmagyarázni a tapasztalatlan 16 éves lánykának, hogy kibe "szeret bele" eszetlenül.

2013. okt. 11. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:

* kiegészítés:

És igen, mert önbizalmat sugároz, dominanciát, és sokkal többen figyelnek rá - ezért kapja meg a lányt.

2013. okt. 11. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Van, hogy a "bunkó macsók" csak velük kedvesek, ezt szeretik inkább a csajok, bár nem mintha én ilyen lennék, de sajnos valamiért mindig azt mondják, hogy bunkó p*cs vagyok, pedig csak úgy viselkedek, amilyen valóban vagyok, magamat adom, a sok nyáladzó puhafarkú meg azt hiszi ő a nagy kedves srác, aztán legbelül meg bunkó farorázó mind...
2013. okt. 11. 16:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!