Fiúk! Imponál nektek, ha egy lány valamiben tehetséges? (pl:játszik egy hangszeren, vagy írással foglalkozik) Vonzóbb és érdekesebb lesz, vagy egyáltalán nem számít?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!
Köszi!
2013. okt. 11. 15:14
11/20 A kérdező kommentje:
Talán mindkettő igaz rám...:P
2013. okt. 11. 16:35
12/20 anonim válasza:
Igen. Szeretem amikor nekem zongoráznak, vagy énekelnek.
13/20 anonim válasza:
Ha ő lenne a bnőm, akkor éjjel-nappal kefélném :)
http://www.youtube.com/watch?v=d2RZXeQc5HU&feature=share&lis..
14/20 anonim válasza:
Szerintem vonzóbb lessz ettől. 14/f
15/20 anonim válasza:
# 13 úristen de idegesítő ez a csaj :DDDDDD
16/20 anonim válasza:
Igen, a hobbi, sport, ilyenek nagyon jó dolgok! Főleg ha a jelölted is azokat szereti, mint te! :)
17/20 anonim válasza:
Akkor egy-két írásodat megnézném. :P
18/20 A kérdező kommentje:
Miért pont az írás érdekel? Értesz hozzá?
2013. okt. 13. 01:13
19/20 anonim válasza:
Hát nem vagyok egy könyvkiadónál dolgozó kritikus, de pár amatőr könyvét olvastam már, legalábbis amennyit megírtam belőle. :) Egyszerűen csak szeretek olvasni. :D Meg valahogy szerintem könnyebb azt megmutatnod, mint hogy-hogy játszol hangszeren.
20/20 A kérdező kommentje:
És mit nyerek én azzal, ha megmutatom egy írásom?:P
2013. okt. 13. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!