Miért van az hogy ha beszélget velem egy lány elvörösödöm, zavarba jövök, alig kapok levegőt és nem tudok neki mit mondani. Ez miért van? 16Fiu
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 13:14
1/10 anonim válasza:
Mert gyerek vagy. Azaz nem elég érett. Kissé szégyenlős is. De ezen lehet változtatni nyugi.
2/10 anonim válasza:
A szervezeted helyesen működik, érzékeli a veszélyt az immunrendszered. A nőkkel ugyanis csak a gond van. :)
3/10 anonim válasza:
Talán mert zavarban vagy előtte? Gondolom tetszik neked, ezért nem tudod jól kezelni a helyzetet.
4/10 anonim válasza:
nyugi, ezzel a lányok is igy vannak:D
5/10 A kérdező kommentje:
de mindenlánnyal igyvan nem csak annál aki tetszik
2013. okt. 11. 13:48
6/10 anonim válasza:
ne félj tőlük nem esznek meg.. :D
7/10 anonim válasza:
Nekem is így volt! :DD
Önbizalom, tudatosítsd, hogy nincs szükséged arra, hogy zavarban legyél ilyen helyzetben, és fokozatosan hozd magad ilyen helyzetekbe. Idővel javulni fog :)
8/10 anonim válasza:
legyel laza. en ezt megprobaltam mar tudom kontrolalni h h viselkedjek. es legyen egy mindne esetben bevalt szoveg! :D
9/10 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, én is így voltam a fiúkkal, de mivel van egy bátyám, és neki sok haverja, most már hozzá szoktam. :) 15L
10/10 anonim válasza:
Ez cuki :D viszont nincs mitől félni,ezt kéne valahogy elhitetni magaddal :) én is pirulós vagyok ,de csak akkor ha valamilyen szinten megmozgat a másik személy ...de ez általában tetszeni szokott nekik xD leszokni nem tudtam róla pedig próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!