Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tűnnek el úgy, mint a...

Miért tűnnek el úgy, mint a kámfor?

Figyelt kérdés
Akárhány lánnyal ismerkedtem eddig, mindegyik szó nélkül lelépett, pedig még képet se láttak rólam. Miért van ez?
2013. okt. 10. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert unalmas vagy és erősködsz.
2013. okt. 10. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Ismerős...

Én sem értem

2013. okt. 10. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég érdekes.
2013. okt. 10. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Hol lehet eltűnős lányokkal ismerkedni?
 5/8 anonim ***** válasza:
Mitől lesz valaki "érdekes"?
 6/8 anonim ***** válasza:

Én bevallom tűntem már el :D

Azért mert leírtuk egymásnak, hogy mit várunk el belsőre és együnk se felelt meg a másik ideáljának, így a képet se vártam már meg. Aztán egy másik elég lenézően írt, azt is írta, hogy én biztos csúnya vagyok O.O, mert kedves vagyok(??) Persze más szavakkal, de nem értem, hogy ezt hogy hozta össze. Szóval inkább nem írtam vissza neki :)

Volt olyan is, amikor átment perverzbe, így inkább nem fáradtam a válasszal (többször is volt ilyen)

(Más okok miatt is, de főleg ilyenek miatt )Végül odáig jutottam, hogy én nem fogok interneten ismerkedni. Ha valakivel találkoznom kell, akkor jöjjön oda élőben. :D

20L

2013. okt. 10. 18:36
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Arra én is rájöttem, hogy nem neten kell ismerkedni, de a valóságban nem mindig olyan egyszerű. :)
2013. okt. 10. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is tűntem már el.

Nálam a legtöbb emberkével az a bajom,hogy beszélgetünk beszélgetünk és egy idő után olyan unalmassá válik a beszélgetés.Ha látom,hogy nem kérdezz vissza nem érdeklődik akkor hagyom a francba.

De volt nálam is olyan,hogy olyan erőszakosak voltak vagy túl pervezek.Szerintem ha vkivel ismerkedsz nem épp okos dolog a 1.-2. beszélgetésnél már a szexet boncolgatni.Hol ott még nem is láttuk egymást.

Vagy a halálom,hogy kb 2x beszélek az illetővel és már találkozni akar úgy hogy képet sem láttunk egymásról.

Szóval a fentieknél én inkább nem írok vissza.

De én is úgy gondolom inkább élőbe majd rám talál a szerelem.Neten ismerkedés elfelejtettem egy életre! :D

21/L

2013. okt. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!