Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány/nő, aki...

Van itt olyan lány/nő, aki (kimondottan) meleg pasival barátkozna?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, ez nem arról szól, hogy így akarok becsajozni. Csak szerintem minden lánynak szüksége van egy meleg barátra, és így nekünk is egy igazi barátnőre!

Korhatár? 16-tól felfelé, kikötés nincs.

2013. okt. 10. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igaz nem lány vagyok, hanem srác, de nincs nagyon úgy meleg barátom nekem se és szívesen beszélgetnék én is. Ha gondolod hogy megfelelne egy fiú is a célra akkor írj :)
2014. jan. 8. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan irj *-* Mindig is arrol almodtam hogy egy meleg fiu legjobb baratja/nagyon jo baratja lehessek. :D szerintem tok kiraly dolog ^^
2014. jan. 8. 15:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze, barátkozásra megfelelne egy srác is, nem kell ebben rögtön kivetnivalót találni. Nyugodtan írj.
2014. jan. 8. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szívesen barátkoznék meleg pasival. Mindig is akartam egy meleg havert. Gondolom nem vagyok egyedül
2014. jan. 20. 18:37
 15/16 anonim válasza:

Van itt olyan lány/nő, aki (kimondottan) meleg pasival barátkozna?

Félreértés ne essék, ez nem arról szól, hogy így akarok becsajozni. Csak szerintem minden lánynak szüksége van egy meleg barátra, és így nekünk is egy igazi barátnőre!

Korhatár? 16-tól felfelé, kikötés nincs.

Ellentmondas van a mondani valodban.... az elejen irod,hogy lany/no .....majd a vegen irod,hogy minden lanynak....tobbit nem folytatom..

2015. márc. 18. 12:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen, mert nem akartam megint kiírni, hogy "lány/nő".

Mellesleg, ha másolsz valamit, illene tudnod, hogy idézőjel közé szokták tenni.

De hát igen, aki hergelni jár ide, nem is csodálom, hogy ellógta a nyelvtan órákat.

És, aki nem tud írni, nálam alapból hiteltelen a szava.

A válaszod pedig nem hasznos, akárhogy nézem nem látok a kérdésemre irányuló választ.

2015. márc. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!