Lányok! Járnátok olyan fiúval? Aki érzelmes, tud zenélni, normális, vicces, meg tud titeket védeni.
Figyelt kérdés
Sokkal másabb vagyok mint a többi fiú...ha kíváncsiak vagytok hogy miért akkor le írom :)2013. okt. 10. 17:02
11/20 anonim válasza:
Ne hallgass az idiótákra.
Nekem amikor párt kerestem, elsődleges szempont volt, hogy érzelmes legyen a fiú/férfi, tudjon nagyon szeretni, mert én is ilyen vagyok. 15 évesen is így gondoltam, és most, 22 évesen is. Meg még millió másik lány gondolja ezt. Sőt, szerintem a 90%-uk szerelmet, mély érzéseket akar, csak sokan nem a megfelelő embertől várják, így nem kapják meg.
12/20 anonim válasza:
Kedves utolsó ha már valami nem úgy történt - és nyugodt szívvel kijelenthetem hogy saját szemszögömből kb. 200 ember véleményéről beszélünk most csak az én környezetemben - nem úgy történt ahogy te írod, hanem ahogy én/mi tapasztaltuk(és ez így van) akkor már idióták vagyunk? :)
13/20 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy a köztünk lévő - nem a te javadra íródó - szintkülönbség miatt inkább nem mennék bele a témába, így a válaszom: Yup, legyen. :)
14/20 anonim válasza:
Igen ez a gondolat menet teljesen logikus, és ebből racionálisan következik hogy te állsz, illetve te vagy a felsőbb rendű. Ez esetben azt hiszem nincs is mit bizonyítanom.
15/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, tessék egy "érzelmes" és "intelligens" lány. Ilyeneket várj.
16/20 anonim válasza:
Hát engem nem várhat, mert van barátom.
Ha nem lenne, akkor vele szívesen ismerkednék, míg veled semmi esetre sem.
17/20 andi177 válasza:
Szerintem az a legszebb, ha egy fiú tud érzelmes, és jólelkű lenni! Nekem is volt egy barátom aki volt hogy beszélgetés közbe könnyezni kezdett...és az annyira megható :) Még le is töröltem a könnyeit, szép emlék ez :)
18/20 anonim válasza:
Igazán lekötelezel vele, drága érzelmes embertársam!
19/20 anonim válasza:
nekem éppen hogy bejönne egy ilyen fiú :) semmi baj nincs veled, az meg hogy nem vagy érzéketlen, mint manapság a legtöbben, az nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!