Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor egy pszichopata...

Most akkor egy pszichopata vagy ennyire tetszem neki?

Figyelt kérdés

Ismerkedek valakivel, de még csak neten beszéltünk és írt nekem egy verset. Csak egy kis egy versszakosat, ami tök romantikus.

Nem túl korai ez? Hiszen még nem is találkoztunk. Nagyon örülök neki meg minden, csak egy kicsit megrémít. Nem akarom, hogy megszállott legyen. Vagy csak eltúlzom és simán örülnöm kéne?

2013. okt. 10. 14:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

Most nem komolyan tudod mit jelent az, hogy pszichopata? Azt, hogy nincsenek érzelmei.

Szerintem, meg csak simán örülj neki. Bár ha túlságosan csöpögős, akkor egy papucs lesz szerintem.

18/F

2013. okt. 10. 17:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Az tetszik, hogy nagyon aranyos verset írt. Vicceset, romantikusat. Kb egy versben köszönt el. Tetszik, hogy kreatív :D

Nem a szó szoros értelmében értettem a pszichopatát. Hanem, hogy elment az esze, őrült.

Na de nem kell ennyire támadni, hogy nem örülök neki, mert igenis örülök. Csak furcsa, mert nem ezt szoktam meg... hogy ennyire tetszem valakinek, hogy verset ír nekem.

2013. okt. 10. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
tetszel neki. miért lenne valaki pszichopata ha verset ir???
2013. okt. 10. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!