31/52 anonim 

válasza:

Beteg volt a School Days vége is. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek, mikor a kis csaj elvitte a srác levágott fejét csónakázni.
33/52 anonim 

válasza:

Régieket is bírjátok?
Devil man, violence jack?
34/52 anonim 

válasza:

azok sem rosszak, Lost Universe-ben nagyon tetszett a szinkron. Fülhallgatóval néztem. Nagyon eltalálták az effekteket is.
35/52 anonim 

válasza:

Fiúk, a másik lánynak is írjatok már, lehet, h titeket vár, csak persze ti szemetek az idősebbet választjátok. Hát ez nem igaz!!!
36/52 anonim 

válasza:

angol szinkron? magyarul nem hallgatok semmit
csak a kertvárosi gettót .D
37/52 anonim 

válasza:

17/L beszélgetne, s vele kevesebben akarnak, menjetek oda páran feltornázni a levél mennyiségét, nehogy lemaradjon!
38/52 anonim 

válasza:

Angol szinkron nagyon gáz. Volt, hogy csak azért nem néztem meg egy anime-t, mert csak angol szinkronnal találtam. Az animek japán szinkronnal a legjobbak.
39/52 A kérdező kommentje:
Elmentek? Pedig most kapcsolódtam volna be. :)
2013. okt. 9. 23:18
40/52 anonim 

válasza:

Nehogy elhiggyétek, kamuzik, mert meg akarja nyerni a versenyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!