Valaki beszélgetni/ismerkedni? 17/L
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 22:23
123/135 anonim válasza:
Milyen 21L?
Szerintem is, remélem így is lesz. :D Sajnos a Fairy Tailről nem tudok semmit.
124/135 anonim válasza:
Tegnap este ezt a kérdést feltevő csajszit kihívta egy 21 éves csajszi. A verseny célja minél hamarabb elérni a 100 hozzászólást. A versenyt ezt a kérdést feltevő csajszi nyerte meg. 100-44.
125/135 anonim válasza:
126/135 anonim válasza:
Ez tuti azért van, mert túl sokat beszélsz... :D
Hűűű hát megpróbálom felsorolni mindet, azért túl sokat nem néztem meg. Annyi időm nincs. :D
Berserk, Guntz, Elfen Lied, Le portrait de petit Cosette, 5 centimeters per second, Dragon Ball-Z-GT, Chihiro szellemországban, A vadon hercegnője meg van még pár, aminek most a címe se jut eszembe
127/135 anonim válasza:
Nem vezetsz listát az animekről amit láttál? Az animeaddicts erre lehetőséget ad.
128/135 anonim válasza:
Nem, azt az oldalt meg nem igazán használtam eddig se. Talán ha évente 2-szer felmentem... :D
129/135 anonim válasza:
Jó felmenni rá, mert a megnézet animeket belehet jelölni. Én az animeaddictsos listán kívül még saját listát is vezetek a megnézet animekről.
...
130/135 anonim válasza:
Nem tartom fontosnak, hogy listát vezessek... A megnézett filmekről se vezetek listát, pedig abból aztán bőven lenne egy pár százas szerintem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!