Sanya9906 kérdése:
Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztájomban és nagyon tetszik nekem. De már nyolcadikos vagyok és félek hogy nem látom többet. De félek elmondani neki hogy tetszik és szerintem elhamarkodott is lenne. És elszeretném kérni a telefonszámát hogyan csináljam.Elöre is köszönöm a válaszokat (DE BARMOK KÍMÉLJENEK).2013. okt. 9. 17:14
1/10 anonim 

válasza:

mond el neki hogy tetszik neked ha nem és nem látod többet így jártál
2/10 anonim 

válasza:

#1 es kegyetlenül meg mondta de igaza van
3/10 A kérdező kommentje:
De ez az én még látni akarom és el akarok jutni a komolyabb párkapcsolatig akár a szexig és nem akarom elsietni. És hol mondjam el neki a suliban vagy valahol ahol néha beszélgetünk ketesben.
2013. okt. 9. 17:37
4/10 anonim 

válasza:

ne suliban máshol ahol 2 en vagytok
5/10 A kérdező kommentje:
Kegyetlenűl ciki lesz ha elmondom neki és negatív lesz a visszajelzése. Ugyanis még egy évig vele járok suliba
2014. febr. 2. 18:23
6/10 anonim válasza:
Nem lesz ciki max 1 hónapig.Én tapasztaltam sajnos...
És egy idő után minden a régi lesz... vagy sem.Próbáld meg!
7/10 anonim 

válasza:

Ne mondd el neki, tudasd vele. Dicsérd, mosolyogj rá, keresd a társaságát, nevettesd meg, aztán menjetek el sétálni, aztán majd kialakul minden magától. :)
8/10 anonim válasza:
egy évig már rég nem max 4-5 hónapig én tavaly pont ilyenbe mentem bele csak év elején és kiderült csak nem stimmel valami így szakítottunk és engem még zaklatott 4-5 hónapig a szerelmével és hát kegyetlen volt de ez van mond el neki semmi veszteni valód nincs ha nemet mond maradj mellette mint barát ha semmi féleképpen nem mondasz le róla vagy úgy is befejezitek a sulit és nem látjátok egymást akkor jön a nyár élvezd ki ismerkedj /csak mértékkel/ vagy jön az új suli ott meg bármi megtörténhet ;)
9/10 anonim válasza:
szerintem is szép fokozatosan mutasd ki mit érzel, de ha úgy érzed nem reagál ezekre,akkor amikor ketten vagytok mond el neki. Érdeklődd meg tőle merre fele megy tovább beszélgessetek sokat ha élvezi a társaságod úgy is fog keresni hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!