Nem, nem igazán. Kivéve hogyha ennek kapcsán ismerkedek valakivel, ahol előtte is ez volt a téma.
2013. okt. 8. 21:48
2/13 anonim válasza:
*Van okom aggódni hogy esetleg csak erre kellek neki?
Esélyes vagy rá.
3/13 anonim válasza:
Ehehe. Nem tudom, nálam a nőtől függ, hogy mikor hozom fel először a témát.
4/13 anonim válasza:
attól függ h mennyire direktbe kérdezi
5/13 anonim válasza:
valamilyen szinten előkerül ez a téma, hogy tudjam, mire számítsak. pl ne szex közben derüljön ki, hogy ő csak seggbe akarja, én meg nem, vagy van -e valami olyan perverziója, amit én semmi szín alatt nem tolerálnék. de nyilván ha csak ismerkedünk, nem fogom vizsgáztatni. :)
2013. okt. 8. 21:50
6/13 anonim válasza:
Az a pasi akinek te kellesz, és nem csak gyorsiramban megakar dönteni, az ezt meg sem meri kérdezni, mert fél hogy elrontja a dolgot veled:D Ez a pasi meg agyban már "kissé" előre jár, és azt térképezi fel nálad, hogy a legközelebbi alaklommal mit lépjen...ostoba.
2013. okt. 8. 21:51
7/13 anonim válasza:
6+ most libbenj el ettől a fazontól elegánsan és zárd rövidre a történetet.Ha nem akarsz sírást kesergést.
2013. okt. 8. 21:52
8/13 Lina93 válasza:
"Van okom aggódni"
Van bizony!
Valószínű, hogy őt inkább csak a szex érdekli.
Az a srác, aki szerelmes, vonzódik hozzád, kapcsolatot szeretne, az nem hoz fel direkt ilyen témát, mert nem akar elriasztani.
Hasonló helyzetben voltam már, kiderült fél év ismerkedés után, hogy elég beteg a srác... Jó is, hogy nem találkoztam vele. :S
2013. okt. 8. 21:53
9/13 anonim válasza:
Igen, persze.
Ha beszélni sem tud róla, akkor sokat nem várhatok tőle.
A valamit néhanapján maszatolunk a sötétben, és a változatosság egy második pózt jelent, az nekem kevés.
Jelzem, nem vagyok már tini.
2013. okt. 8. 21:58
10/13 anonim válasza:
Azzal kezdem elég kicsi e neki a farkam, mert ha nem, akkor nem fogunk kijönni a szexben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!