Kevésnek érzem magam ehhez a sráchoz, ti mit gondoltok erről?
szóval most ismertem meg egy srácot a csoportomban főiskolán , és hát csak a külsejéről tudok nyilatkozni, mert belülről nem ismerem de az 11/10..
nagyon helyes, magas, kellőképpen izmos, valószínűleg nagyon gazdag mert nagyon divatos öltözete van és egy bmw coupeval jár, nagyon van kiállása feltűnést kelt azonnal mindenhol ahol megjelenik..
meg szeretném ismerni, de kevésnek érzem magam hozzá, szerintetek sem az én szintem ez a srác ?:/
Persze menny és hizelegj neki, aztan egy darabug elveszkedig rajtad, és ha már szeretnél töle vmit az igényeid szerint akkor már nem vagy jó neki és beadja azt neked h nem szeret (ami mondjuk nem lenne hazugság mert adig is csak a lu..ad szerete) vagy hogy nem iletek össze stb... de Te ezt mindent beveszed szépen és ha másnap meg látod más csajal akkor fog le esni neked az hogy az ilywneknek nincs se lelkük se semmi érzelmi dolguk a farkukon meg a pénzükön kívül.
Hid el h egy átlagos pasitól sokkal több szeretetet és egyébb mást kaphatsz, mint az ilyen elszált pénzes zsákoktól. :/
De hát te tudod, úgy cseszed el az életed ahogy akkarod.
A helyesírás hibákért Bocsánat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!