Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a srácról, aki 30 évesen nappalin végzi az egyetemet (másoddiploma, corvinus)?

Figyelt kérdés
Tök rendes srác, hajt is rám, de egy kicsit fura, hogy egyetemista ennyi évesen, szerintetek működhet?
2013. okt. 7. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 30 évesen ne a szülei tartsák el, nekem ez a 20as éveim elején is gáz, de ekkor talán még elfogadható. No de mennyire megbízható egy 30 éves férfi, aki elvárja hogy helyette fizessék a rezsit, kajáltassák, csak mert ő most döntötte el, hogy újratervezi az életét...Eddig mit csinált? pff szerintem gáz. Ráadásul nappali jogviszony mellett is lehet önfenntartónak lenni, de úgy látszik inkább lusta.
2013. okt. 7. 23:21
 12/12 anonim válasza:
és ha páran úgy gondolják, hogy gáz akkor mi van? mi a francot törődsz mások véleményével? hallgass a szívedre, itt nem fogsz segítő választ kapni, szerintem csak jobban össze leszel zavarva
2013. nov. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!