Mi a véleményetek arról a srácról, aki 30 évesen nappalin végzi az egyetemet (másoddiploma, corvinus)?
Figyelt kérdés
Tök rendes srác, hajt is rám, de egy kicsit fura, hogy egyetemista ennyi évesen, szerintetek működhet?2013. okt. 7. 21:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem 30 évesen ne a szülei tartsák el, nekem ez a 20as éveim elején is gáz, de ekkor talán még elfogadható. No de mennyire megbízható egy 30 éves férfi, aki elvárja hogy helyette fizessék a rezsit, kajáltassák, csak mert ő most döntötte el, hogy újratervezi az életét...Eddig mit csinált? pff szerintem gáz. Ráadásul nappali jogviszony mellett is lehet önfenntartónak lenni, de úgy látszik inkább lusta.
12/12 anonim válasza:
és ha páran úgy gondolják, hogy gáz akkor mi van? mi a francot törődsz mások véleményével? hallgass a szívedre, itt nem fogsz segítő választ kapni, szerintem csak jobban össze leszel zavarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!