Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szi*! Szimpatikus lánynak/nőne...

Szi*! Szimpatikus lánynak/nőnek tűnsz. Lenne kedved ismerkedni? Ez mennyire normális szöveg leszólításnál?

Figyelt kérdés
Elmondanám,és utána már okés lenne.csak nem tudom jó e ez nyitásnak.

2013. okt. 7. 21:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Na ezaz.Nem bunkó,nem is gáz szöveg.inkább.

Így jobban hangzik?

Szia!Szimpatikus lány/nő vagy.Szívesen megismernélek.

Bár improvizálni is lehet.

Viszont aki szerint gáz,az leírhatja szerinte mi a jó!

2013. okt. 7. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
És akkor erre mi mit mondjunk? "Értem." És akkor mit csinálsz? Nem fogjuk azt mondani, hogy igen, ismerj meg. Mert akkor meg az lenne, hogy áltatunk téged, mert mi van ha 5 perc után kiderül hogy nagyon idegesítesz - és már nem akarom, hogy megismerj.
2013. okt. 7. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

Nèzd kèrdezö, öszinte leszek veled: ha hozzám lèpnèl oda ezzel a szöveggel, mikor hullafáradtan mászok haza az egyetemröl vagy suliból, akkor baromi gyorsan lekoptatnálak. Az emberek ritkàn korzóznak unalomból, valószínüleg èppen mennek valamerre, ès te csak feltartod öket a jelenlètükkel. Mert hatmillió más gondjuk van, minthogy egy idegennel csevegjenek az utca közepèn.

Ha mègis belebotlasz egy szabad, ráèrö lányra, akkor az nyilvân a külsöd alapnàn fog elsöre megítèlni, hisz mi más alapján tennè? Ha vonzónak tart, akkor van esèlyrd, ha nem, akkor valószínüleg nem fogja azt mondani, hogy eltölt veled egy felesleges, feszengö órát - nyilván te se mennèl el minden csajjal. Mert ami nem tetszik, az nem tetszik, nincs ebben semmi felszínessèg, csak egy termèszetes emberi reakció.

Ha rajtad kívül fèrfiak millióinak sikerül barátnöt találni - nem az utcán -, akkor te is meg tudod oldani. Elvileg.

2013. okt. 7. 21:28
 14/21 A kérdező kommentje:

Lol.

Nehogy már az én hibám legyen.Most mért?Más szövegnél mit csinálsz?

2013. okt. 7. 21:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Na és akkor a férfiak a bénák mert nem akarnak kezdeményezni -.-
2013. okt. 7. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Utálom ezt a hülye nyafogós dumát... Elmondjuk, hogy ez a szöveg gáz, erre te azzal jössz, hogy persze a pasi kezdeményezzen.

Heh?? Szerintem az első csak részhalmaza a másodiknak, ezer más módszered lehetne. Gondolkozz még kicsit.

2013. okt. 7. 21:32
 17/21 A kérdező kommentje:

Szerintem egy egyszerű és normális szöveg amit el lehet sütni,mondjuk adott pillanathoz igazítva.

Az meg már a nőket írja le,ha emiatt el is küld,mert nem egy bugyijából kivarázsoló szöveggel mentem oda.

2013. okt. 7. 21:34
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Ember, nem azt mondtam, hogy ne kezdemènyezz, de nehogy azt hidd már, hogy a nöknek olyan sok kedve van egy nekik nem tetszö pasival leállni ismerkedni, mikor nyilván ezernyi más dolgot is csinálhatnának, amiben örömüket lelik. Alapból nem èrtem, mièrt kell azonnal ismerledèssel letàmadni bennünket? Nem gondolod, hogy egy ilyen bizalmi kapcsolathoz kicsit több idö kell.

Rengeteg más helyen lehet ismerkedni, türelemmel.

2013. okt. 7. 21:40
 19/21 A kérdező kommentje:

Még is mivel támadjam le ha nem ismerkedéssel?Ő azt mondja igen.Akkor név,kor munka.

Szerintem ez már elég,hogy eldöntse akar valamit vagy nem.

Ha akar akkor meg elérhetőséget kérni.Email cím vagy valami.

2013. okt. 7. 21:43
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs vele.
2013. okt. 8. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!