Idősebb srác, aki kedvel de barátnője van, help!?
Figyelt kérdés
van egy srác 4évvel idősebb nálam ő 17 én 13 elég régóta ismerem és nagyon jóba vagyunk kb minden nap chatelunk és bármirő tudunk órákig beszélni egy suliba is járunk ő most végzős én 8adikos nagyon szép kék szeme van szőke haja és kocka hasa :3 nyáron voltunk együtt táborban jó sok időt töltöttem vele és mégjobban megkedveltem :D egyszer megdumáltuk h fogadott tesókvagyunk :D sokszor mondja h aranyos vagyok stb... van barátnője és pontosan tudom h jöttek össze és háát eltte a srác elhívott valahová és háát azt mondtam nem tudom végül nem lett belőle semmi :S nagyon bírom őt és szerintem ez kölcsönös... mit tegyek mondjam el neki mit érzek?? fiúk lányok segítsetek :) köszii2013. okt. 7. 17:56
11/14 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen ne végző fiúkkal kavarjál. Te még csak most kezdesz igazán felnőni, ő meg kinddjárt érettségizik. Szerihtem egy 17-18 éves gyerek nem tud nőként tekinteniegy 13 éves csajt. Ezzel nem megbájtani akarlak, csak ez a véleményem. 13 évesen max a ''húgának'' tekint szerintem.
12/14 anonim válasza:
Azért hibás az előző válasz, mert nem működik ren
desen a telefonomnak a billentyűzete
13/14 anonim válasza:
miért jutott nekem erről a kérdésről eszembe a régi Bravo újság sex-szerelem rovata?
14/14 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem, többet érek neki mint egy kislány...
2013. okt. 10. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!