Hogy öltözzem fel? Ismerősöm szülinapi összejövetele lesz hamarosan, s ott lesz egy férfiú, akinek szeretnék tetszeni. Mibe menjek? :D
Hát ez egy kicsit kevés info ahhoz hogy tudni lehessen mi áll jól neked. Nem tudom, amúgy hogy szoktál felöltözni.
Otthoni összejöveteleknél viszont a legfontosabb, hogy ha leveszed a cipődet, a kabátodat és esetleg a földön, vagy a kanapén elborulva üldögélsz, akkor is érezd magad jól.
Tehát öltözz egyszerűen, kényelmesen. Esetleg egy cicanadrág + hosszabb felső. Vegyél fel valami nagyon szép zoknit, és ne sminkeld túl magad mintha bulizni mennétek.
Második hozzászóló, lány vagyok! :D
Szoktam mélyen dekoltált felsőket viselni, azt is lehet ízlésesen-na persze, hosszú nadrággal-meg nekem egy sima basic topban is nagyon látszanak a melleim. Egyébként is csinosan öltözöm, bár nem az a magassarkús-csinoska vagyok, inkább bakancs, szoknya, szegecses bőrdzseki. :) Vagy valami hasonló! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!