Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szívesen chatel velem...

Ha szívesen chatel velem akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés
Ritkán találkozunk de akkor is kedves velem, facen írtam neki és nagyon sokat leveleztünk. 3 napig kb egyfolytában mentek a levelek mikor fent voltunk. Sok mindent kérdezett rólam, érdeklődött a dolgaim után. Csomó olyan mondata volt hogy bejövök neki meg érdeklem, írta hogy örül hogy beszélünk meg hogy "egyre jobban sikerül megismernem téged ;) " sok kacsintós jel, humorkodás stb. Akkor tetszem neki?
2013. okt. 6. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
nemfeltétlen
2013. okt. 6. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, ugyanakkor bízhatnál magadban annyira, hogy nem csak akkor áll veled szóba valaki, ha beakar cipelni az ágyába.
2013. okt. 6. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint ezt hogy érted? Hogy csak azt akarja?
2013. okt. 6. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen. ;)
2013. okt. 6. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem van egy fiú osztálytársam, 3 napja folyamatosan beszélgetünk, reggel órákat, este órákat.. sosem ismertem, most kerültünk egy osztályba, de már egy csomó mindent megbeszéltünk.. mondjuk nem írja, hogy bejövök neki, de írja, hogy rám sosem haragudna (amikor poénból beszólok neki) van, hogy néhány mondat után szívecskét írunk egymásnak.. mindenféle hülyeségekről képesek vagyunk beszélni, meg persze komoly dolgokról is... akkor most bejövök neki?

nem hiszem, és nem is akarom, mert jó a legjobb haverom lett, szinte a kisöcsém...

nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy tetszel neki... lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, lehet hogy csak meg akar fektetni..

2013. okt. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!