A nők számára mit jelent az, hogy egy férfi mellett nőnek érezhesse magát?
Elég sekélyesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne értse. Nem olvasok semmilyen női magazint, mégis tudom, hogy miről van szó.
Ha olyan fiúval/férfival van dolgom, aki mellett nem érezhetem nőnek magam, akkor sem érzem magam férfiasnak, szimplán nem hagy kiteljesedni a hagyományos nemi szerepemben.
Olyan fiú/férfi mellett érzem magam igazán nőnek, aki udvarias velem, tisztel (ahogy én is maximálisan tisztelem őt), intellektuálisan egyenragú félként kezel, hagy kibontakozni, valamint kíván szexuálisan is.
Nálam konkrét apróságok hozzák ezt az érzést. Például amikor rám néz a párom és látom rajta, hogy tetszem neki. Nem feltétlenül kíván, csak szépnek lát.
Vagy amikor spontán elkapja a derekam és megtáncoltat - akárhol, a konyhában vagy kint akár az utcán. Imádom!
Általánosságban viszont azt lehet mondani, hogy amellett a férfi mellett érzi az ember nőnek magát, aki rendelkezik a klasszikusan férfias tulajdonságokkal. Ez külsőtől, mindentől független, és már abból a mozdulatból kiderül, ahogy lesegíti az ember kabátját az első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!