Vanak szép lányok itt is a gyik-sen?
Figyelt kérdés
Mert van ijen meg ojan fiu ról kép aki tök csunya és egy pár emberke azt írja hogy helyes (bocsi a helyes ìrásért)#Agabs
2013. okt. 6. 14:43
11/21 anonim válasza:
Princess of Naivának van egy hódolója ;)
12/21 A kérdező kommentje:
Boci miket nem hordasz te itt ösze? '' nem csajt keresek csak kíváncsi voltam :))
2013. okt. 6. 14:54
14/21 anonim válasza:
Mondtam hogy azt keresel? Csak azt írtam mi keresnivalója lehet itt olyannak.
15/21 anonim válasza:
Pontosan miért is ne lehetnének itt "szép" lányok? Ez az oldal nem a rusnya, magányos embereknek van fenntartva.
16/21 A kérdező kommentje:
15# azt mondod?? Teg nap ojat láttam hogy meg vakultam ojan (szép) lány volt meg így meg úgy fitozák le a dagat pi(c)sájukat.szented mit higyek ezek után? :)
2013. okt. 6. 15:00
17/21 anonim válasza:
mindenhol van szép lány... naivarol meg mindenki azt mondja hogy hű de szép pedig senki se látta
18/21 I.need.it*-* válasza:
biztos vannak :)) csak én sose találok helyes pasit.. főleg itt nem xĐ
20/21 anonim válasza:
#4 , köszönöm szépen :)
"de még sosem látta senki"
Nem igaz, elég sokan láttak már az oldalról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!