Hol tudnék ilyen emberrel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Hol tudok olyan emberrel ismerkedni aki tudna nekem segíteni? Szeretnék egy Space Core replikációt magamnak. Tudtok olyan embert aki tudna nekem ebben segíteni? Akár 60.000 Ft-ot is adnék érte, vagy konzolokkal (is) fizetnék, ha úgy jó. THX! :32013. okt. 6. 12:17
11/14 anonim válasza:
3D-nyomtatást meg tudod oldani?
12/14 A kérdező kommentje:
#11-es: Nem, pont ilyenekbe kellene a segítség.
A lényeg az lenne, hoyg műanyagból legyen. Hasonlítson az "igazira", és világítson a szeme. Meg valahogy félbelehessen szedni, vagy valami, hogy tudjak beleszerelni valamit, hogy pofázzon...
2013. okt. 6. 12:44
13/14 anonim válasza:
én csak a 3D-modell elkészitésében tudok segiteni. Az alkatrészeket utána már neked kell kinyomtattatnod
14/14 A kérdező kommentje:
#13-as: Lehet hogy az is segítség lenne.
Akkor kellene még valakit találni aki a többiben tudna segíteni.
(Kérlek küld el mindenkinek a linket, meg mond nekik is hoyg küldjék el. :D THX! ^^ )
2013. okt. 6. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!