Melegek! Nektek bejönnek az ari srácok?
Arra lennék kíváncsi,hogy Ti miképp viszonyultok egy aranyosabb,kisfiúsabb sráchoz. :)
Gondolok itt most a hosszú(nyakközépig érő,szembelógó,de nem emos!) szőke hajra,kék szemre,fülbevalóra,helix-re,nyakláncra,fekete-bőr csuklószorítóra,karórára,illetve kettő gyűrűre. Egyik kiegészítő sem lányos,inkább rockos! Pluszba fekete,láncos csőnaci,és piros,kapucnos felső,vagy világosabb pulcsik. :)
Mondták már páran,hogy úgy festek,mint aki egy animéből lépett elő. ^^
16 éves vagyok. :)
Előre is köszönöm az értelmes/hasznos válaszokat!
(Amennyiben elítéled a másságot,kérlek hagyd figyelmen kívül a kérdésem,job lesz Mindkettőnknek!)
A kivillanó boxer tényleg tök izgi :D
Ja, rám is írjatok!!! :D:D
A melegek általában kedvesek,legalábbis egy részük. :)
Úgyhogy keress,itt is sok van,sok a kedves,aranyos,megértő,és a többségük tényleg kiváltképp empatikus! ^^
"Úgyhogy keress,itt is sok van,sok a kedves,aranyos,megértő,és a többségük tényleg kiváltképp empatikus! ^^"
:DDDDDDDDDDDD nagyon fiatal lehetsz
17 vagyok,és még véletlenül sem naív. :P
Nem azt mondtam,hogy az összes itt fellelhető meleg srác egy főnyeremény,hanem,hogy itt is vannak nagyon is kedves egyének.
Az más kérdés,hogy Neked eddig kikhez volt szerencséd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!