Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak sok lájk van a profilképén?

Figyelt kérdés
Nem érdekel titeket, megijeszt vagy esetleg k*rvának tartjátok?

2013. okt. 5. 20:33
1 2
 11/16 Intoxcation ***** válasza:
100%

Nem érdekel, nem ijeszt meg, és k*rvának tartom.

Másrészt van egy nagyon szép lány ismerősöm, és mivel nem facebookon élvez el, olyan 30 "lájk" van a profilképén, mégis minden pasi utána megy. Megkaptad a válaszod?

Másrészt, "sok lájk"... egyik nap kaptam egy üzenetet egy olyan lánytól, akit életemben nem láttam (talán én voltam a barom, hogy egyszer visszajelöltem, mindegy):

"Szijó, lécszi lájkolnád a képem? <3"

Pontosan így írta, csináltam róla egy képet is, csak nem akarom beégetni szegényt.

2013. okt. 5. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:

ja amúgy nem érdekel, nem ijedek meg vagy ilyesmi LOL.

kur*vanak, nem ez alapjan titulalom. hanem attól függ ő mit lájkol, miket ír ki, milyen gyakran bulizik és kikkel.

ezek alapján 90% os rátával meg lehet állapítani ki kur :D

2013. okt. 5. 20:39
 13/16 anonim ***** válasza:
én konkrétan leszÄrom
2013. okt. 5. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:
nem hat meg, a like számnem egyenesen arányos a szépséggel
2013. okt. 5. 20:48
 15/16 anonim válasza:

erre az a válaszom, hogy egy szépnek mondott lány vagyok, viszonylag sok "lájkkal", mégis magasról lesz*rom a facebookot és azokat a személyeket, akik ott élik az olcsó kis életüket..és nem, nem azért kedvelgetnek, mert k-rva vagyok, hanem mert az emberek szeretnek nyalni és mert olyan hülyék, hogy azt gondolják "visszalájkolok" (az ő szavaikkal...)

de mily meglepő, arra is volt már példa, hogy szar képet tettem fel és 'csak' 30-an "lájkolták" meg arra is, hogy egy jobbat és 50-en, 100-an... szóval ha a szánalmas közízlésnek megfelel, valószínűleg többen kedvelik, ami nem egyenesen arányos a r*bancsággal

2013. okt. 5. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem viszont elveszi az önbizalmamat.

Ha egy lány képét lájkolta 50 pasi,annak a fele jobb mint én akkor mindig elgondolkodok hogy kik ezek,honnan ismerik..

Tényleg lehet hogy kinyírja a kapcsolatokat.

2013. okt. 5. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!