Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet a gazdagság elrettentő...

Lehet a gazdagság elrettentő egy nő számára? 22-23 év

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 09:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg a 8-nál is.
2013. okt. 5. 11:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a személyiséged. Én gazdag vagyok, de lány. Szerintem hülyeség az, hogy sekélyessé válunk, minél gazdagabbak leszünk. A szüleim felső középrétegbe tartoztak, a vagyonunkat én dupláztam meg kb. Nem érzem magam sekélyesnek azért, mert megválogatom a barátaimat. És nem az anyagi helyzet alapján válogatom meg, hanem felfogás alapján. Mit kezdjek egy olyan emberrel, aki folyton a pénzt firtatja? Kommentárok, mint "jaj, biztos nagyon drága volt", "miért fizettél ezért annyit? nem is ér annyit.", "nincs is különbség a Gucci és az aluljáróban vehető napszemüveg között.", "csak a nevet fizeted meg a Louis Vuittonnál." és társaitól kinől a szarvam. Kinek mi köze hozzá, hogy mit és mennyiért veszek? Soha nem kérdeztem meg senkit sem, hogy mije van és mennyibe került, mert nem érdekel. Intelligens embert az ilyesmi nem érdekli. Ugyanez a helyzet a kocsimmal is. Bámulják, nézegetik, benéznek az ablakon, hogy megnézzék a műszerfalat, láttam messziről már és szerintem ez gáz. Az csak egy kocsi, van 4 kereke és megy (gyorsabban), mint a többi és nem ez fogja meghatározni, hogy milyen ember vagyok. Ezért vagyok zárkózott. Mert én ugyan nem, de mások annál inkább a pénz alapján nézik az embereket. Vannak a környékünkön más gazdagok is és istenítik őket, mert van pénzük. Nekem ez nem kell, ezért zárkóztam el és megvan az én kis köröm, ahol állandóan megjelenek, a többi meg nem érdekel. Ebbe a körbe tartoznak orvosok, jogászok, közgazdászok, tanárok, de ugyanúgy pl. egy egyszerű kereskedő is és szakács. A kultúra a fontos. Kérdező, ha értelmes férfi vagy, akkor értelmes nőt keress, akinek nem számít a pénz. Mert van ilyen is. Aki meg a pénzre megy, annak nem elrettentő. ;)
2013. okt. 5. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!