Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerkedik általában...

Hol lehet ismerkedik általában a két nem? Ezt úgy értem ahol nagy eséllyel vannak szinglik? Normálisak, nem buliállatok?

Figyelt kérdés
Csupán azért mert amúgy is kevés az önbizalmam, másrészt valahogy mindig olyan lányokat fogok ki akik foglaltak, harmadrészt meg önbizalomhiányból sok egyéb bajom is adódik( nuku humorérzék, félelem a kezdeményezésre) tehát fontos lenne hogyha szinglik lennének, mivel legalább az egy problémával kevesebb, meg nem szívesen köpnék bele más levesébe.

2013. okt. 4. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol lehet ismerkedik általában a két nem? NEMzeti dohánybolt :D
2013. okt. 4. 23:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Jogos a lehet nem kell oda. Helyesen "Hol ismerkedik általában a két nem?" bocsi fáradt vagyok 5 kor keltem...
2013. okt. 4. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Leginkább olyan helyeken, ahova sok fiatal jár. Kávézó, söröző, koncertek, diszkó(??).

Ja és valamennyi önbizalom, és humorérzék is kellene. Alapból nem mindenkinek van, tudom, de ezek tanulható dolgok.

2013. okt. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!