Ti kb. hány privát üzenetet kaptok naponta olyanoktól akikkel előtte még nem beszéltetek?
33-as vagyok, 40, ezt én is írhattam volna. Már nevetségesnek tartom, hogy valaha reméltem bármit is az itteni ismerkedésektől.
Hinni sem lehet az embereknek, volt már, hogy az egyik levelében azt állította valaki, ő bizony komoly kapcsolatot keres, nem a szex a lényeg számára, a másik levelében meg már jött a perverz gondolataival. Kétszínűek, simulékonyak, az alapján írnak neked, hogy te mit írtál a kérdésben/válaszban.
Azt sem tudom, akik mindenkinek írnak, mégis mit várnak?! Nem egy van, akitől már biztosan kaptam vagy 20 levelet, aztán egyszer csak válaszoltam valamelyiknek, megkérdeztem, összejött-e már neki valami az oldalnak köszönhetően, és nem!
42: ismerős... nagyon nagyon ismerős szitu. Én is vissza kérdeztem már párszor.
Többször válaszoltam kérdésekre, és ugyan azoktól az emberektől jöttek 10 percen belül a levelek. Szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!