Vannak itt sugar daddy-k?
Figyelt kérdés
Nektek ni a véleményetek róluk? És a sugar babykről?
Aki nem tudja mit jelent: google a barátod!
2013. okt. 4. 20:35
3/10 anonim 

válasza:

Az a baj a legtöbb ilyen lánnyal, hogy az igényei megvannak, de az adottságai hiányoznak hozzá.
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet.... nem ismerem a kínálatot!
És ha rám értetted én nem vagyok dugar baby! Meg ha az lennék sem itt keresném a daddyket :D Csak kíváncsiságból kérdeztem!
2013. okt. 4. 22:20
5/10 A kérdező kommentje:
*sugar
2013. okt. 4. 22:21
6/10 anonim 

válasza:

Én nem mondtam, hogy te az vagy, te vetted egyből magadra.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem vettem magamra egyből csak tisztázni akartam! Amúgy Te honnan veszed ezt? (amit először írtál)
2013. okt. 4. 22:28
8/10 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem ismerjük egymást, ha az lennél, sem változtatna semmin.
Sokat melózol, jól keresel, kevés a szabadidőd, megfordul a fejedben mit kaphatnál meg pénzért.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam h honnan veszed! :) hanem arra h azt honnan tudod h az ilyen lányok többségének nincs meg hozzá az adottsága?
2013. okt. 4. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!