én 5. -es vagyok, és szerelmes vagyok egy 10. osztályos srácba. Mit tegyek? A bátyámnak ő az egyik legjobb barátja.
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 18:25
11/14 A kérdező kommentje:
anyum egy ismerőse 3. osztályban udvarolt egy 12. osztályos fiúnak és még mindig házasok...
2013. okt. 2. 19:21
12/14 anonim válasza:
Én nem látom a képet, de akkor is kislány vagy.
13/14 anonim válasza:
hm... Anyukádnak érdekes ismerősei vannak... 18 éves fiú és 10 éves lány... pedomaci brumm-brumm...
14/14 anonim válasza:
felejtsd el a srácot várj még 7 évet és utána próbáld elővenni megint az ügyet..mármint hogy pasizz...hát hallod én 11 évesen azt sem tudtam hogy mi az hogy pasizás inkább játszótereztem bringáztam meg hasonlók...tényleg ilyen korán kezditek vagy én vagyok nagyon lemaradva...:S
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!