Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Fiúk! Mi a véleményetek a vegetariánus lányokról? Ha ez nem számít nektek, akkor azt írjátok légyszi hogy pl. randin gondot okoz-e?

Figyelt kérdés

Nem azokra a lányokra gondolok, hogy meglát egy szelet sült húst és elkezdi fikázni, vagy mondogatni hogy "te tudod hogy most éppen mit eszel?" És elmondja mi van benne stb.

. Hanem arra gondolok aki tiszteletben tartja hogy te eszel húst és nem mond rá semmit

2013. okt. 1. 22:15
1 2 3
 11/24 viktor123456 ***** válasza:
Nálam egyszerűen ráálltam otthon a vegára, ha nálam volt. Ha főzni akart,ua jó volt nekem is. :-) miért ne ennék valami újat? :-)
2013. okt. 1. 22:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem zavará az se hogy ha a másik húst eszik :)

Amúgy miért ne szeretnék a vegák a szopást meg ezeket?

2013. okt. 1. 22:25
 13/24 anonim ***** válasza:

nem volt még dolgom vegetáriánus lánnyal, úgyhogy nem tudom. Olyannal volt, aki nem szokott húst enni, de ha főztem, megette, és izlett neki.

Egyszerűen nem tudok vegetáriánus kajákat főzni (oké, főzeléken, és sajtos tésztán kivül), viszont szeretem néha vacsorával várni az aktuális páromat :)

2013. okt. 1. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem olyan,mint amit leírtál,akkor nem baj.

Meg az ok is érdekelne.

Buddhista,vagy divatból,vagy egyéb.

2013. okt. 1. 22:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Az egész család vegára váltott. Az ok pedig kicsit bonyolult :D
2013. okt. 1. 22:59
 16/24 anonim ***** válasza:

Tehát egészségügyi.

Akkor nem zavarna.

2013. okt. 1. 23:05
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Hát én 20 éves fiú vagyok, és több mint 13 éve nem vettem húst a számba. Nagyon undorodok a hústól, de ezt soha senkinek nem hangoztatom, de ne várja tőlem el egy lány se hogy a szaftos szájával fogok smárolni fúúj. mosson fogat, szerintem ez alap, akármit is eszik. Lányként is gondolom így van kb :)
2013. okt. 1. 23:12
 18/24 A kérdező kommentje:
17-es, teljesen egyetértek
2013. okt. 1. 23:17
 19/24 A kérdező kommentje:
Részben egészségügyi , viszont nem arról van szó hogy nem szeretem vagy van ilyen betegségem, hanem inkább amiatt amit a hús tartalmaz (főleg a vörös. Sertés, marha)
2013. okt. 2. 14:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért, mit tartalmaz? :o
2013. okt. 2. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!