Mi véleményetek arról, ha egy full rockos lány megy el előttetek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 18:17
3/23 A kérdező kommentje:
bakancs, bőrkabát, halálfejes nyaklánc, fekete farmer, fekete szemek, szegecses öv esetleg nyakörv, erre gondolok
2013. okt. 1. 18:24
4/23 anonim válasza:
Semmit. Én is sok rockot hallgatok, de teljesen átlagos a külsőm.
Amúgy az egyik internetes ismerősömre emlékeztetne, nagyon bírom a csajt. :D
5/23 anonim válasza:
azt hogy szivesen megismerném.
különösebben enm zavar ez a stílus, főleg ha az általam támasztott külső jegyek megvannak. :)
6/23 anonim válasza:
semmi extra véleményem nincs róla.
7/23 anonim válasza:
Ez függ magától a lánytól is, nem csak attól, hogy milyen "full rockos" dolgokat aggat magára.
Én is főleg rock/metal zenét hallgatok, de azok alapján, amiket te írtál, csak röhejesnek gondolnám.
8/23 ameoland válasza:
én is rock/metalt hallgatok és egy hasonló csaj jár a sulimba,mint akit leírtál. ezek ellenére a halál angyalának hívom..:D
9/23 AeonFLUX válasza:
Az, hogy egy fanatikus elmebeteg.
10/23 anonim válasza:
Azt, hogy túlságosan uralja az életét a stílusa. Én is a keményebb zenét szeretem, de külsőleg megmaradok az ízléses öltözködés mellett. Egy lány/nő öltözzön nőiesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!