Fiúk te hol szoktatok a leggyakrabban csajozni, ismerkedni? Többi LENT
Figyelt kérdés
Iskolában, munkahelyen, interneten, vagy discoban csajoztok?
Ha van barátnőtök, akkor hol ismertétek meg?
2013. okt. 1. 03:11
1/14 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásért. Helyesen így: Fiúk ti hol szoktatok a leggyakrabban csajozni, ismerkedni?
2013. okt. 1. 03:13
2/14 anonim válasza:
interneten jó
am írj privit
beszélgessünk
3/14 anonim válasza:
interneten biztos nem az társkereső vén majmoknak való vagy lúzereknek. én discoban szoktam csajozni. xD itt meg Pláne! nem csajoznék. xDDD
4/14 viktor123456 válasza:
A profik bárhol. Itt is. :-)
5/14 anonim válasza:
#3-as, biztos igazi profi vagy, hogy bebaszott csajokkal ismerkedsz, akik másnap már nem is emlékeznek rád :)
6/14 anonim válasza:
a # 3-mas én volnék / a viktor123456 4-es észlény xDDD
7/14 anonim válasza:
Én már nem csajozok. minek, ugy is ki kosaraznak.
8/14 anonim válasza:
#5 - ha ezt a Viktor nevű felhasználónak írtad (amennyiben az előzőnek, értem az iróniát :D): ebből is látszik, hogy mennyire nem vagy képben discoval kapcsolatban; ha kölcsönösen bejövünk egymásnak, ami úgyis kiderül, vagy utána még beszélgetünk, simán elkérem a nevét és a számát, és a többi csak rajtam múlik.
A válaszolónak: ebből is következik, hogy szórakozóhelyeken szoktam, és interneten is, bár erről most igyekszem visszavenni, mert értelmetlen
10/14 anonim válasza:
Sehol, mert úgyis elhajtanak, ez nem helyfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!