Miért kell egyből eltávolodni attól, aki rock/metál/punk zenét hallgat?
Figyelt kérdés
(Tudom mára elegetek van belőlem meg a jobbnál jobb kérdéseimből... :D)
Srácoknál ez elég gyakori, hogy ha megtudják, akkor kocc. Mivel nőiesen öltözködöm, ezért nem jön le egyből, hogy ilyeneket hallgatok.
Szóval beszéltek előtte velem, tudják milyen vagyok, aztán ez a tény egyből elvágja az esélyeket...
2013. szept. 30. 20:07
1/21 anonim válasza:
Legközelebb majd úgy menj oda hozzájuk, hogy headbangelsz, akkor talán elkerülnek előre azok, akik nem szeretik az ilyen zenét.
2/21 anonim válasza:
Én most éppen a 'kocc' szó használata miatt távolodom.
3/21 anonim válasza:
Én is rocker vagyok, mégsem tapasztaltam még ilyet.
6/21 Pain for Pleasure válasza:
Nálam eddig csak 1 fiú volt, akinek nem tetszett a rock iránti rajongásom, de róla ki is derült később, hogy meleg. :D
Akinek emiatt nem kellek, azért nem kár, én azt mondom.
7/21 A kérdező kommentje:
Aki ezt nem tapasztalta örüljön neki.
Hát sokan ezt nem előnynek látják.
2013. szept. 30. 20:10
8/21 anonim válasza:
Punk zene *-* Kár, hogy egy ilyen csajt sem ismerek, aki szereti :(
9/21 anonim válasza:
Érdekes,én úgy vettem észre,hogy a lányoknál ez gyakoribb jelenség.Megtudják,hogy miket hallgatok és már egyből máshogy viszonyulnak hozzám.
10/21 anonim válasza:
Soha nem tartottam fontosnak, ki milyen stílusú zenét hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!