Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért én nyomulok mindig a...

Miért én nyomulok mindig a pasikra?

Figyelt kérdés

Már ez a 3. eset. Tetszik a srác, iszonyat bejön nekem. Az egyikre én írogattam mindig, de kiderült hogy semmit sem akar tőlem. A másikra is én nyomultam, ő mondjuk meg akart legalább d*gni :D de ennyi. Nem kapta meg és kidobott...

Most itt a 3. Itt ő jelölt be engem ismerősnek, de én írtam neki először, mondjuk itt legalább egyszer ő írt nekem elsőnek. A nyalizós szövegek megvoltak, mondjuk annyira nem durván mint aki csak megd*gni akart, de azért van 1-2 csöpögős mondata. De miért így alakul mindig?

2013. szept. 30. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
az isten rongybatekert hancúrlécét már a zinternetbe
2013. szept. 30. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
mert nyomulsz
 3/7 anonim ***** válasza:

"ő jelölt be engem ismerősnek, de én írtam neki először, mondjuk itt legalább egyszer ő írt nekem elsőnek"

Szóval nálatok az a "nyomulás", hogy valami idióta közösségi oldalon először írsz a másiknak?

4/7 anonim ***** válasza:
Kizart dolog mert nem tudom.
2013. szept. 30. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert szereted a farkukat és ez így van jól!
2013. szept. 30. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetsz terhes!
2013. szept. 30. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:

En hivtam el 2 talira, o csak 1-re. Tobbet irok ra, mint o ram. (: En hajkuraszom, hogy talizzunk. En kerdem meg, hogy megis mit akar tolem?!

En baromi onbizalomhianyos vagyok. Hatarozatlan. Kepzelheted, hogy o akkor milyen. Es szar. Elvarom, hogy a pasi egy picit is kuzdjon ertem!

2013. szept. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!