Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az utcán ismerkedés céljából...

Az utcán ismerkedés céljából milyen szövegel lehet leszólítani egy lányt hogy ne küldjön el?

Figyelt kérdés

A belvárosban szoktam sokk szép lánnyal találkozni akik rám mosolyognak de nekem az önbizalmam az kicsit kicsi és tudom hogy nem a két kék szememért fog megkedvelni egy lány.Tudnátok valamilyen tanácsot adni. Én szórakozó helyre nem szoktam járni mert ott a csajok fele de talán még a negyede sem normális (tisztelet a kivételnek). Normális válaszokat írjatok és kort és nemet írjatok.Köszi

18/f

2013. szept. 30. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sok szerencse is kell hozzá.

Mert én próbálkoztam de rám se nézett és rávágta,hogy nem.

Annyira meglepődtem.Ott álltam és nézte,ahogy elmegy.

2013. szept. 30. 16:35
 12/17 anonim válasza:
Nekem biztos nem tetszene és volt is rá példa!Tolakodónak tartanám és furcsának ha jól nézz ki azért ha csunya meg azért de akkor még pluszba ijesztő is!:) Próbálj meg máshol barátnőt találni! 24 L
2013. szept. 30. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:

12.es

Az a baj,hogy sokan ilyen véleményen vannak.De nem csak az utcán való ismerkedésről :(

Akkor hol ismerkedjünk?

2013. szept. 30. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan leszólíthatod, főleg ha rád is mosolyog:)

Az jó, ha azt mondod, hogy szimpatikusnak találod és nem lenne-e kedve ismrekedni, bár lehet, hogy ez most hirtelen jött, de többet valószínűleg úgysem látod és most van lehetőséged megkérdezni.

Én ezt mondanám:)

18/L

2013. szept. 30. 18:27
 15/17 anonim válasza:
mert ez annyira direkt... pl.:ha sűrűn jársz egy helyre ahol van egy pultos lány,vagy recepcios vagy a sarki pékséges kislány vagy egy szorolapot osztogato csajszihoz mész oda udvarolgatni nem erőszakosan akkor sokkal nagyobb sikered lesz!Kezdj egy kis flörtölgetős megnyerő közvetlen érdeklődő "baráti" beszélgetéssel...
2013. szept. 30. 18:31
 16/17 anonim válasza:
12 és 15 ös voltam :)
2013. szept. 30. 18:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Kösz :)
2013. szept. 30. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!