Vannak itt lányos fiúk, vagy fiú testbe zárt lányok?
Figyelt kérdés
Én 28L vagyok, elég határozott jellemmel (vagyonőr és testőr a foglalkozásom), és szeretnék ilyen emberekkel megismerkedni, akár komoly kapcsolat reményében is.2013. szept. 29. 23:06
11/13 anonim válasza:
Rám is sokat mondták már hogy lányos vagyok hisz úgy is gondolkodom és sokszor minden lányos dolog a eszembe jön csak úgy nem telik el úgy nap hogy ne ugrana be egy ilyen gondolat ahoz képest hogy már barátnőm is van :S Tudnék mit mondani :/
Meg én nekem is van egy ismerősöm aki fiúból lány lett.
18/F
12/13 anonim válasza:
Szia...
Ha ismerkedni szeretnél, azt hiszem jelen pillanatban a lehetőség adott... részemről legalábbis tuti... :D
13/13 anonim válasza:
Szia!
Érdekelne,amit írtál...
Aktuális még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!