Fiúk! Mit csinálnátok ha egy lány odamenne hozzátok a buszon?
Van egy fiú akivel hetente egyszer egy buszon utazok. Eddig 2* láttam. Először a vonaton, ahol sokáig szemeztünk, utána pedig egy buszon mentünk. Ott is végig a szemembe nézett. Másodszor csak a buszon szemeztünk (vonaton nem volt). Hogy tudnék lemenni hozzá? Nem ismerem , soha nem is láttam eddig, pedig egy faluban lakunk. Annyit tudok róla, hogy kolis. Nagyon szertnék beszélni vele, mert nagyon tetszik, de nem tudom ő mit gondol rólam. Szerintetek miért nem kezdeményez? vagy szerintetek nem tetszem neki? mit csináljak?
16/l (ő 17-18 lehet)
mivel mi fiúk alapvetően gyűlöljük a lányokat biztos azt is gyűlölnénk ha odajönne és kezdeményezne
szerintem és ledobnám a buszról, vonatról
#1 Én is erre gondoltam először! :D
A kérdéshez:
MENJ ODA HOZZÁ!!!! Köszönj neki és onnan minden megy simán.
Ha folyamatosan szemezgettetek eddig is, akkor nem vagy neki közömbös!
Ha én megbambulok egy lányt, akkor vagy nagyon tetszik, vagy valami nagyon különleges ótvar mutáció van a fején és árgus szemekkel figyelem, hogy mikor akar megtámadni.
Ha ő nem kezdeményez, akkor már neked nem is lehet és elbuszozgattok egymás mellett magányosan mindketten éveken át??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!