"Szia! Ne haragudj, hogy zavarlak van kedved ismerkedni? " Szerintetek így lehet kezdeményezni egy lánynál? (facebook) Látásból ismerem!
ma 10:39
Mi a gond? Egy kapcsolatban két fél van, valamelyiknek el kell kezdeni... Nincs semmi furcsa, vagy különös, vagy "szerencse" abban ,hogy a hölgy lépett elsőnek.
Ne mondjuk már azt, hogy a fiúknak nehezebb lépni, vagy hasonlókat...
Hogy én mit tennék? Odamennék hozzá személyesen, és elkezdenék beszélgetni vele. Esetleg egy ismerősömet megkérném, aki jóban van vele, hogy menjünk oda ketten, és akkor szinte tutira kizárva a "kínos indítás" lehetősége.
De ha ragaszkodsz a Facebookhoz, akkor teljesen megfelelő lesz a kérdésben lévő szöveg is, a többi a lánytól függ majd.
De egy jó tanács! A "Nem tudok mit mondani", és hasonló dolgok eszedbe se jussanak! Ez már az alja mindennek...
Amit a 9-es írt az tök jó.
Szinte nincs olyan ember, aki ne "lájkolna" ne osztana meg dolgokat, és ne iratkozna fel a kedvenc együtteseinek stb csoportjába. Ha az ismerősöd, szinte mindent láthatsz, alaposan kutasd át a profilját, és próbálj meg közös pontot keresni. Ha nincs, akkor az is jó ha csak kitalálod, hogy szereted.
Én így kezdeném:
Szia, még nem igazán beszéltünk, de úgy látom sok közös van bennünk. Megnéztem a profilodat, és én is szeretem xy előadót, filmet, zeneszámot. Mindegy mit írsz, csak mondj valamit, és mondd hogy szeretnéd jobban megismerni, szimpatikus a számodra nagyon
Azért sokan vnanak, akik átesnek a ló tulsó oldalára, 2 hete egy amerikai, néger lány írt rám, és jelölt be ismerősnek, csak azért, mert egy filmhez ennyit írtam
"Terrible Movie". Azért na! :D
Nálam neten senkinek se lenne esélye.
Nyilván van, akiknél ez bejön, de gondolj bele: személyesen megfoghatja benned bármi, a mosolyod, a gesztusaid, hangod, illatod, szöveged...bármi.
Ezzel szemben neten max megnézi a képeidet, és az alapján lesz meg az első benyomása. És lássuk be, ha nem vagy egy helyes srác, akkor mivel ez az egyetlen, amit lát belőled, nem fogod érdekelni.
Szóval jó lenne valahogy mégis személyesen.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!