Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Szia! Ne haragudj, hogy...

Zoltan00096 kérdése:

"Szia! Ne haragudj, hogy zavarlak van kedved ismerkedni? " Szerintetek így lehet kezdeményezni egy lánynál? (facebook) Látásból ismerem!

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 10:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat,még az lenne a kérdésem hogy oké hogy rá írok szia de írjam neki hogy szimpatikus vagy csak szimplán "Szia, látásból ismerlek szeretnélek megismerni!Vagy ti mit írnátok ?
2013. szept. 29. 10:39
 12/19 anonim ***** válasza:

ma 10:39

Mi a gond? Egy kapcsolatban két fél van, valamelyiknek el kell kezdeni... Nincs semmi furcsa, vagy különös, vagy "szerencse" abban ,hogy a hölgy lépett elsőnek.

Ne mondjuk már azt, hogy a fiúknak nehezebb lépni, vagy hasonlókat...

2013. szept. 29. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Élőben nem lenne jobb? Miért neten kell csinálni könyörgöm? Olyan nehéz felállni a géptől? Ha vele leszel, akkor egymás mellett fogjátok nyomni a facebookot?
2013. szept. 29. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Hogy én mit tennék? Odamennék hozzá személyesen, és elkezdenék beszélgetni vele. Esetleg egy ismerősömet megkérném, aki jóban van vele, hogy menjünk oda ketten, és akkor szinte tutira kizárva a "kínos indítás" lehetősége.

De ha ragaszkodsz a Facebookhoz, akkor teljesen megfelelő lesz a kérdésben lévő szöveg is, a többi a lánytól függ majd.

De egy jó tanács! A "Nem tudok mit mondani", és hasonló dolgok eszedbe se jussanak! Ez már az alja mindennek...

2013. szept. 29. 10:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát talán azér mert ritkán látom,és úgy gondolom 10:46 kor elég érdekes volna elmenni hozzá becsöngetni és heló nem ismerjük egymást de eljössz az ABC be ? Közbe beszélgetnénk....
2013. szept. 29. 10:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy tetszenek a csöcsei, szeretnél lefeküdni vele. A lényegre kell térni!
2013. szept. 29. 10:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Amit a 9-es írt az tök jó.

Szinte nincs olyan ember, aki ne "lájkolna" ne osztana meg dolgokat, és ne iratkozna fel a kedvenc együtteseinek stb csoportjába. Ha az ismerősöd, szinte mindent láthatsz, alaposan kutasd át a profilját, és próbálj meg közös pontot keresni. Ha nincs, akkor az is jó ha csak kitalálod, hogy szereted.

Én így kezdeném:

Szia, még nem igazán beszéltünk, de úgy látom sok közös van bennünk. Megnéztem a profilodat, és én is szeretem xy előadót, filmet, zeneszámot. Mindegy mit írsz, csak mondj valamit, és mondd hogy szeretnéd jobban megismerni, szimpatikus a számodra nagyon

2013. szept. 29. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért sokan vnanak, akik átesnek a ló tulsó oldalára, 2 hete egy amerikai, néger lány írt rám, és jelölt be ismerősnek, csak azért, mert egy filmhez ennyit írtam

"Terrible Movie". Azért na! :D

2013. szept. 29. 11:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálam neten senkinek se lenne esélye.

Nyilván van, akiknél ez bejön, de gondolj bele: személyesen megfoghatja benned bármi, a mosolyod, a gesztusaid, hangod, illatod, szöveged...bármi.

Ezzel szemben neten max megnézi a képeidet, és az alapján lesz meg az első benyomása. És lássuk be, ha nem vagy egy helyes srác, akkor mivel ez az egyetlen, amit lát belőled, nem fogod érdekelni.

Szóval jó lenne valahogy mégis személyesen.

22L

2013. szept. 29. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!