"free hug" Mit gondolnátok egy lányról, aki egy ilyen táblával a kezében állna ki egy forgalmasabb helyre?
Mondjuk metro, vagy valamilyen tér, forgalmas utca, esetleg egy rendezvényen.
Ha egy lányt látnál ezzel a táblával oda mennél? Mit gondolnál? :D
Őszintén szólva nem sok mindenre gondolnék, bár sok függ itt a lány külsejétől is. Eddig egyszer volt csak ilyenben részem, de azt a lányt ismertem személyesen is, szóval őt megöleltem.
Ha már sor áll a lány előtt, akkor jó eséllyel hanyagolnám, de aztán lehet pont olyan kedvemben vagyok, hogy bevállalnám.
Ha ő akarna megölni azt hagynám neki, nem vagyok én semmi jónak az elrontója. :D
pedig szerintem ez tök jó :D
miért utasítanád vissza? :D
A fiú lennél még meg is ölelnélek.
L
11-es!
Talán meguntad az életedet??? Olvasd el újra, hogy mit írtál az utolsó mondatodban!:
"Ha ő akarna megölni azt hagynám neki, nem vagyok én semmi jónak az elrontója. :D"
Ha meg akarna ölni, akkor a közelébe sem mennék, inkább menekülnék előle.
31/f
Valószínűleg átölelném, ha nincs ismerősöm a közelben. Esélyes, hogy puszit is kérnék tőle, ha lehet.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!