Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy boltban hogyan tudnék...

Egy boltban hogyan tudnék megismerni egy eladólányt?

Figyelt kérdés
Nem nagy élelmiszerüzletről van szó, néha be szoktunk térni oda a családdal, de nemrég egyedül voltam. Van ott egy új lány, nekem elsőre megtetszett. Amikor egyedül voltam, pont ő ült a kasszánál, így fizikailag elég közel kerültünk egymáshoz, gyakorlatilag "pár" centire voltunk egymáshoz, és a pénzt is a tenyerébe számoltam le, meg közelről belenézhettem a szemébe stb. Valamelyik nap megint bementünk, akkor a sorok között pakolt, én kétszer odanéztem, és mindkétszer azt láttam, hogy felénk néz, bár nyilván nem biztos, hogy pont engem nézett, vagy hogy szemezni akart volna velem, csak ez úgy furcsa volt. Nem tudom, tetszenék-e neki, és azt se, hogy hogyan közeledjek. A "bocs, de hol találom x terméket" szerintem kicsit átlátszó, meg utána nem tudom, hogyan lehetne folytatni a dolgot. Ti mit tennétek, illetve hogyan derítenétek ki, hogy bejöttök-e az illetőnek? Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2013. szept. 28. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hívd meg munka után valamire, ha elfogadja sínen vagy, ha nem, akkor legalább nem lesznek kétségeid. Sok sikert!
2013. szept. 28. 21:09
 2/8 anonim válasza:
vállald gyakrabban a családi bevásárlást, menj el estefelé, és kérdezd meg, nem unalmas-e ott lenni egyedül, várva a vevőket. ha kedves, onnantól kezdve már áttérhetsz simán másra:) és hidd el, a termékes duma sem hülyeség :D
2013. szept. 28. 21:10
 3/8 A kérdező kommentje:
#1: Az a baj, hogy nem is ismerem, vagy háromszor láttam, és egyszer volt az, hogy nála fizettem. Szóval nem biztos, hogy egy vadidegennel elmenne, inkább valamiféle flört kellene, vagy nem is tudom, kipuhatolni, hogy tetszem-e neki.
2013. szept. 28. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:
#2: Nincs egyedül, ott van x alkalmazott, hol az egyikük ül a kasszában, hol a másikuk, szóval változó, de nem szoktak egyedül lenni. Meg az a baj, hogy általában görcsölök (tudom, hogy rossz), és olyankor nem tudom, mit mondjak, hogyan "udvaroljak". :(
2013. szept. 28. 21:13
 5/8 anonim válasza:
márpedig ha el szeretnéd hívni randizni, le kell gyűrnöd a félelmeidet :D próbálj meg poénkodni, vagy valami. csak szánd rá magad, kezdj bele, és ne hagyd abba :)
2013. szept. 28. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk veletlenul arra jarhatnal zaraskor a bolt fele. Lehet a buszmegalloba fog menni, bar nem tudom, hogyan megy haza. Es akkor oda lehet menni hozza, hogy emlekszel a boltban dolgozik, stb... A reakciobol lehet latni 90 %- os valoszinuseggel, hogy tetszel-e neki.
2013. szept. 28. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Hajrá! Mennyél erte záráskor hátha összefutsz a barátjával is. ;)
2013. szept. 28. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
#5: Hát nem tudom, egyáltalán lenne-e belőle randi. Egyébként az ott dolgozó egyik ismerős adatlapja alapján megtaláltam facebookon a lányt, így a nevét már tudom. :) Nem hinném, hogy lenne barátja, meg nem tudom, mennyire bulizós, én inkább a zárkózottabb lányokat keresnék, mondjuk ez így képek alapján úgyse derül ki. Úgyis élőben kellene közelednem hozzá, szóval előbb-utóbb be kellene mennem a boltba.
2013. szept. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!