Milyen szórakozóhelyre engednek be 15 évesen?
Figyelt kérdés
Légyszíves a "túl fiatal vagy hülyegyerek" tipusu hozzászolásokat ne írjatok, nem oltogatásokra, hanem a válaszokra vagyok kíváncsi. Köszönöm :)2013. szept. 28. 13:10
2/9 A kérdező kommentje:
F
2013. szept. 28. 13:10
3/9 anonim válasza:
A tollasbálba --> párnára hajtott fej.
4/9 anonim válasza:
így sehova, vagy alkalmazod a jedi erőt, és elhúzol a security előtt egy ezrest, hogy te nem láttad, ahogy bemegyek, és akkor lehet sikerül ( bárhova )
5/9 anonim válasza:
Sajnos egyre komolyabban veszik a kórhatárt, így a legtöbb helyre már nem fogsz tudni bejutni. Természetesen számtalan olyan hely van, ahol nincs korhatár, vagy csak 14-16. Siófokon a palaceba simán beengednek, illetve Pesten is egy halom hely van, ahol nem foglalkoznak ilyenekkel. Természetesen nem mindegy, hogy hogyan nézel ki.
6/9 anonim válasza:
A G-pontban láttam utoljára 15 éveseket. Ez a Mardgit krt-on van (4/6 villamos vonala),Ha a Margit híd felől mész ,akkor bal kéz felé lesz az első vagy második megálló,abban az utcában,ahol a Groby volt vagy van. Mostanában nem jártam a helyen,de tuti meg van még. Csak a Grobyról nem tudom,hogy működik-e még.A Mekwart ligetnél van. Vasajtó volt é le kell menni.Nem tudom,hogy rá van-e írva a hely neve.
7/9 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat! Aki még tud az nyugodtan írjon :)
2013. szept. 28. 14:22
8/9 anonim válasza:
nemetben, hannoverben a bothe szombat esti parti (diszko, tanc, innivalo, 18+aknak alkohol) :D (begulis helyet nem irtal :D honnan tudjam h te is csak egy bp.i gyerek vagy v egy hannoverben lako fiu? h a masodik irj privit :D)
9/9 anonim válasza:
A Lurdy-ház játszóházába, asszem oda még beférsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!