Táncoljak vagy ne?
Figyelt kérdés
8.-as vagyok,és keringőznünk kell,de nincs partnerem.Van egy fiú aki már régóta tetszik de a barátnőmbe szerelmes,de viszont a barátnőmnek nem jön be.Megkérdeztem hogy táncolunk-e és azt mondta hogy nem táncol senkivel,de ha a barátnőm kérdezi meg tuti igent mondott volna.fFélek hogy nem fog felkérni senki,nem vagyok annyira szép de annyira ronda se hogy undorodniuk kéne tőlem:S2013. szept. 28. 09:57
1/3 anonim válasza:
Tánciskola:) Nekünk kötelező volt. Bár sokk mindent elfelejtettem. Békés-megye??? Biztos hogy táncolni fog veled valaki.
2/3 anonim válasza:
8-ba már van keringő?:-o Kérj fel mást táncolni. Vagy várd meg, míg felkér téged egy csendesebb srác.:) Én 12-es vagyok, én se vagyok szép, nem is terveztem hogy táncolok szalagavatón, azon az elven, hogy engem nem kérne fel senki se. De felkértek, igaz hogy nem egy Paul Wesley, de legalább táncolni fogok. :) Amúgy az se nagy gond, ha erről a táncról lemaradsz, 12-ben is lesz.:)
3/3 anonim válasza:
Szalagavatón én is csak anyámmal táncoltam! :D
(bár az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy csak fiúk voltak az osztályban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!