Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet szerintetek ilyen...

Lehet szerintetek ilyen magassággal barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

166cm magas vagyok de a nálam alacsonyabb lányok is azt szokták hinni hogy magasabbak nálam, tehát ennél alacsonyabbak szoktak látni.

Lányok nektek bejönnek az alacsony pasik. Vagy inkább a magasabbaknál van az előny.

2013. szept. 28. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tény hogy ciki, és szar, hálát adok az égnek h én nem vagyok ilyen alacsony, de figyelj, mindenkinek vannak hibái :) Én pl 180 fölött vagyok, ebben jobb vagyok nálad, de lehet pl te meg sokkal jobb képű vagy, vagy izmosabb, vagy okosabb vagy akármi, érted :)
2013. szept. 29. 13:19
 12/18 anonim válasza:
62%
Szerintem nem a magasság a lényeg. Legalábbis nekem nem. Sok sikert a pártaláláshoz!
2013. szept. 29. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem sok esélyed van hidd el, én is csak 170cm vagyok.. Amúgy besírok az ilyenek válaszán.. oh én csak 155cm vagyok de a pasikám 190cm..Á így nem számít a magasság, bezzeg egy 166-170cm-nek meg esélyt sem adnának.. Készülj fel, hogy rengeteg elutasítást fogsz kapni, bár ha jóképű vagy akkor talán jobbak az esélyeid, nálam ez is bukó. Sok pénzzel lehet barátnőt szerezni, még ilyen testi hibákkal is, szóval ha ügyes vagy és sok pénzed lesz azzal ellensúlyozni tudod kis mértékben ezt a testi hibát..
2013. szept. 29. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát,nekem azért nem lehet beszólni,hogy törpe vagyok,és alacsony pasival járok.. Ugyan is ha szégyen,ha nem,de neten ismertem meg.S valahogy nem jött fel az,hogy Ő most mekkora,és milyen magas.. :)
2013. szept. 29. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem zavar,hogy ekkora barátom,mert szeretem.Viszont jobban szerettem azt amikor nyújtózkodás,és mindenféle lépcsőre állás nélkül oda mentem,és a nyakába tehettem a kezem.. :D
2013. szept. 29. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem lehet beszólni,hogy törpe vagyok,és magas pasival járok..Félreírtam :)
2013. szept. 29. 22:37
 17/18 anonim válasza:

Ne rinyálj!

Ha én 160 cm-el szereztem barátnőt, te is fogsz szerezni 166 cm-el.Pedig, se gazdag, se jóképű nem vagyok.

2013. okt. 1. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem a magasságon múlik, hanem a hozzáálláson. Én írtam, hogy a párom alacsonyabb nálam (és én vagyok a lány). Nem gazdag. Állítólag nem is különösebben jóképű (bár ezzel vitatkoznék, mert szerintem az :) ).

Viszont soha nem hallottam sírni a magassága miatt! Igazából egyetlenegyszer hozta fel a témát, amikor mondta hogy megy edzeni, én meg kérdeztem, minek? (nehéz fizikai munkát végez, azután tényleg nem látom indokoltnak a dolgot). Válasz: "Nem vagyok se magas, se jóképű, ráadásul kopaszodom, hát legalább nézzek ki jól, nem?"

És ebben a hozzáállás a lényeg: nem azon kell sírni, amin nem lehet változtatni. Abból kell kihozni a maximumot, amire van ráhatásunk. Igaza van. És egyébként ha ezt a gondolatot az ember magáévá teszi, az például kapásból jól hat az önbizalmára is. Ami kapásból vonzó :)

2013. okt. 1. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!