Lehet szerintetek ilyen magassággal barátnőt szerezni?
166cm magas vagyok de a nálam alacsonyabb lányok is azt szokták hinni hogy magasabbak nálam, tehát ennél alacsonyabbak szoktak látni.
Lányok nektek bejönnek az alacsony pasik. Vagy inkább a magasabbaknál van az előny.

Ne rinyálj!
Ha én 160 cm-el szereztem barátnőt, te is fogsz szerezni 166 cm-el.Pedig, se gazdag, se jóképű nem vagyok.

Nem a magasságon múlik, hanem a hozzáálláson. Én írtam, hogy a párom alacsonyabb nálam (és én vagyok a lány). Nem gazdag. Állítólag nem is különösebben jóképű (bár ezzel vitatkoznék, mert szerintem az :) ).
Viszont soha nem hallottam sírni a magassága miatt! Igazából egyetlenegyszer hozta fel a témát, amikor mondta hogy megy edzeni, én meg kérdeztem, minek? (nehéz fizikai munkát végez, azután tényleg nem látom indokoltnak a dolgot). Válasz: "Nem vagyok se magas, se jóképű, ráadásul kopaszodom, hát legalább nézzek ki jól, nem?"
És ebben a hozzáállás a lényeg: nem azon kell sírni, amin nem lehet változtatni. Abból kell kihozni a maximumot, amire van ráhatásunk. Igaza van. És egyébként ha ezt a gondolatot az ember magáévá teszi, az például kapásból jól hat az önbizalmára is. Ami kapásból vonzó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!