Fiúk! Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Külső: 173cm,65kg,szőke hajú,vállig érő hajú,kékeszöld szemű,sportosabb,ruha:farmer,helyes felső
Belső:szeret olvasni,játszani a kutyájával,sportolni(futni,úszni,biciklizni,síelni),szerény,az elején zárkózottabb de utána már teljesen kibontakozik,vicces,okos(az osztályba a jobbak közé tartozik),nem volt még barátja,18éves
2013. szept. 28. 09:06
21/27 anonim válasza:
Nekem se volt 18 éves koromig senkim és most nyáron volt egy barátom, pedig én se vagyok ám se ronda, se hülye meg buta meg ilyenek..
Szerintem szimplán az van benne, hogy nem vagy te se egy mai átlag pi.csa és a 16-22 éves korosztály meg ehez van szokva, hogy a lányok nyomulnak, könnyen ágyba vihetőek stb..
Ne aggódj, majd jön egy olyan fiú, aki érdemes lesz rád, nincs hova sietned ezzel:)
18/L
23/27 anonim válasza:
ha küldesz egy képet, egyszerűbb lenne :D amúgy az eddigiek alapján igen, járnék veled. amúgy a kékeszöld szem a gyengém :$
24/27 anonim válasza:
Én összejönnék csak sztem a lány nem jönne össze velem :S
25/27 anonim válasza:
A leírtak alapján én is igen. 31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!