Vannak itt olyan idősebb fiúk, akik szeretik a csendes, visszahúzódóbb lányokat?
Hány éves korig? Én tipikusan a csöndes lányokhoz vonzódom. Ámbár rám már inkább a férfi jelzőt lehetne mondani.
28 F
Szőke, 183/90.
Veszprém megye
23f
22/F vagyok és olyannak érzem magam, mint egy nagypapa: szeretem a csendet, a nyugalmat és bizony a csendes, visszahúzódó lányokat is. Személy szerint nem bulizok, nem cigizek és sosem iszok. A probléma az, hogy magam is csendes és visszahúzódó vagyok, vagy ha úgy tetszik, "magamnak való", így az esélye, hogy ilyen párt találjak, erősen a nulla felé konvergál. Képtelen lennék "nyomulni valakire". :3 Ilyen az élet...
Amilyen a szerencsém, engem a bulizós, cigizős, "vad" lányok találnának meg, mert ők kezdeményezők, de ők meg nem érdekelnek elvből, így egyelőre maradok egyedül. :)
Oké, én vagyok a kivétel, mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!