Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nyaraltam egy csajjal és?

Nyaraltam egy csajjal és?

Figyelt kérdés
és ha ez a csaj,hagyja hogy átöleljem miközben filmet néztünk,meg oda bújik a mellkasomra a hónom alá,majdnem aludt szinte(nagyon álmos volt).Szóval azt akarom ezzel mondani,hogy egy szimpla baráthoz is odabújik így pl:fárom címszóval?Vagy ilyet nem tesz meg mindenkinek?Tudom kicsit gyerekes lehet,de érdekelnek egy lány jelei.Köszi 25\f 25\L
2013. szept. 26. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
25 évesen tudnod kellene miért tette.
2013. szept. 26. 01:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem gyerekes a kérdés, egy ismerősöm pont ugyanezt szokta kérdezni tőlem. Őt minden lány barátnak, nagy mackónak tekinti, és szívesen ölelgetik, bújnak hozzá de semmi több. Ennyiből nehéz következtetni, mert vagy szimplán egy aranyos jó barátnak tart, vagy tetszel neki. A választ csak akkor fogod megtudni, ha kezdeményezel. :)
2013. szept. 26. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egy nő akar valamit jelez egyértelműen.
2013. szept. 26. 01:14
 4/5 anonim ***** válasza:

az lehet,hogy jelez,de aki erre vár,az egy irányításra váró tejbetök.

kérdező kajak nem vágom,hogy miért nem csöcsörészted,ujjaztad és dugtad meg.

lehet én vagyok maradi.

a női jelekről-

http://www.youtube.com/watch?v=mOWDC9dJW6E

a készítők belerajzolták szinte az összes érdeklődési és tetszési jelet ebbe a jelenetbe arielbe.

számold össze kb 20at küld a fickónak,plusz a dal címe is eléggé egyértelmű.

most csak 1.30ig néztem de 10et számoltam odáig.

2013. szept. 26. 01:52
 5/5 anonim ***** válasza:

A nők egy baráthoz is odabújnak érzelmektől függetlenül.

Ne értsd félre a jeleket.

2013. szept. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!