Lányok! Melyik jön be jobban?
Figyelt kérdés
1. a diszkós fiú tipusa
2. a rocker fiú tipusa(nem EMO hanem rocker)
3. a rocker tipus de csak belül rocker, az öltözködése, a normálisnak felel meg, tehát elegáns, nem bakancsos, nem hosszú hajú?
Ha ezek a szempontok nem jók, akkor mi alapján választasz barátot.
18F
2013. szept. 25. 23:44
12/18 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy 3 az irjon rám, ha Erdélyből van. Mert én onnan vagyok XD
2013. szept. 25. 23:54
13/18 anonim válasza:
Egyik se jön be, az átlagos öltözködésű fiúkat kedvelem... Ne legyen se rokker, se diszkós, se rapper, se hippi, se metroszexuális páwa, se semmi ilyen...
14/18 anonim válasza:
"Egyik se jön be, az átlagos öltözködésű fiúkat kedvelem... Ne legyen se rokker, se diszkós, se rapper, se hippi, se metroszexuális páwa, se semmi ilyen..."
Szövegértés elégtelen...
15/18 anonim válasza:
A diszkós alatt páwákat értesz? mert azokat tuti nem.
Ha bejön a külseje és a személyisége is, inkább a 3-as vagy a 2-es.
22/L
16/18 anonim válasza:
Nem értem,miért baj ha valakinek hosszú a haja?
A Hunoknak is hosszú hajuk volt,sőt még a vikingeknek is...
17/18 A kérdező kommentje:
Tudom, pont azért akarnám énis megnövelni, mert a hunok és a vikingek is jólnéztek ki úgy :D Hátha nekemis összejönne, amúgyis imádom a folk-metált(Dalriada örökké!!!).
2013. szept. 26. 16:51
18/18 anonim válasza:
2.-3. ne legyen hosszú haj, de a bakancs azért jöhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!