Lányok! Mit éreztek akkor, mikor tulajdonképpen ok nélkül letiltotok egy fiút?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 17:35
11/17 anonim válasza:
Nyugodt vagyok, mert már nem csüng rajtam.:P
12/17 anonim válasza:
bocs az OFF-ért.
fordítva is feltenném a kérdést: ti fiúk mit éreztek mikor ok nélkül tiltok le egy lányt? ráadásul úgy hogy jól ismertiek egymást el is , minden oké és egyszercsak a beszélgetés után fél óra múlva hopp egy tiltás? :DD
14/17 anonim válasza:
ma 18:15
Abban a szituban, amit mondasz, akkor gondolnám hogy szerelmes lett hírtelen valakibe vagy elment esze.:P
15/17 anonim válasza:
köszi :DD elment az esze..arra tippelnék xD gondoltam megkérdezem a férfi/fiú társaságot hátha a csavaros észjárásra ti tudtok magyarázatot adni
egyébként azóta feloldott és visszajelölt.igy mi az értelme.?
16/17 anonim válasza:
#12 Szerintem az illető hülye, én ilyet biztos nem tennék! Aki ilyet csinál, az kb. úgy tekint a nőkre, mint a játékkatonákra: amikor nem kell, eldobja :-/ Ilyen férfira ne pazarold az energiádat! Mondom ezt úgy, hogy férfi vagyok én is!
17/17 anonim válasza:
utolsó hozzászóló :) köszönöm!! :) nagyon igazad van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!