Százalékos arányba, kik hogy viszonyulnak az osztálytársba való szerelemhez?
Figyelt kérdés
Érthetőbben: a lányok hamarabb szeretnek-e bele az osztálytársba, vagy a fiúk? Kik ellenzik ezt a fajta szerelmet? Mindenféle statisztikát szívesen fogadok.2013. szept. 24. 21:11
1/7 anonim válasza:
Én még soha nem voltam szerelmes osztálytársba. Egyébként nincs ezzel semmi bajom. Ha egy osztálybeli fogja meg a szívét valakinek akkor ő. Nem találok ebbe semmi rosszat sem.
2/7 anonim válasza:
Én egyszer szerettem bele osztálytársnőbe, de akkor... mondjuk úgy hogy most is tart.
3/7 anonim válasza:
Még nem jártam ilyen cipőben... Ez inkább akkor nem túl szerencsés, ha szakítás van, és esetleg a felek nem tudják éretten kezelni a helyzetet. Amúgy semmi bajom vele.
18/L
4/7 bazsikahh válasza:
egyszer történt, de hiba volt...
hogy is mondják? Házi nyúlra nem lövünk?...
na mindegy nekem nagyon nem jött össze, sőt igazából mindkettőnknek elég gáz vége lett :D
5/7 anonim válasza:
Az én osztálytársaimnak bejött... :)
6/7 anonim válasza:
Pont ebben a cipőben vagyok, azt hiszem. :) Igazából szerintem nem gáz, ha érett emberek módjára tudják kezelni a helyzetet, és nem azt látja az osztály, hogy egész nap egymás szájában vannak.
7/7 anonim válasza:
Én személy szerint ebben a cipőben vagyok, és szerintem semmi baj nincs vele. Ugyanaz mintha az utcán lennél csak itt máshogy megy. Ugyanolyan szerelem mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!