A magas, vékony lányok tényleg nem számítanak szépnek?
Figyelt kérdés
Magas vagyok (180 cm), hosszú lábú és vékony testalkatú. Azt veszem észre hogy az utcán mindig megbámulnak az emberek és ez nagyon zavar... Nőiesen öltözködök, ruhákat, szoknyákat hordok, általában rövideket, és tudom hogy azokat a lányokat akik így öltöznek megnézik, de engem sokkal többször és gyakrabban mint alacsonyabb barátnőimet...Azt hiszem ez nem éppen pozitív, engem nagyon zavar hogy mindenkinél magasabb vagyok, és amikor így néznek rám csak megerősít abban hogy sokban eltérek az átlagtól. 18/L2013. szept. 24. 17:53
21/22 anonim válasza:
Igen. Szóval ha valaki ön magadétt szeret,annak nem számít,hogy mekkora vagy. Ha meg téged ez bánt,akkor nézz nekik vissza. És akkor ő is úgy fogja magát érezni mint te. De szerintem semmi baj nincs ezzel! El kell fogadnod magad és keress valami olyat ami máson nincs. De ha még mindig nem tetszel magadnak,akkor hord vízszintes csíkozású ruhákat. (Attól alacsonyabbnak túnsz) Ha valakinek nem tetszik akk az k**apja be! Hisz a kincses láda is belülről ragyog! :)
22/22 anonim válasza:
Én 195cm magas vagyok tehát hozzám mérve nem vagy magas !! És igazából kit érdekel ha nem nagy a melled!? Nem azt kell szeretni hanem téged!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!